Junick Equestrian

 

 

 

Vitafloor är världsledande och den ursprungliga uppfinnaren av vibrationsgolv för hästar. Golven erbjuder ett mångsidigt träningsredskap som ger flertalet terapeutiska fördelar till våra vänner i stallet. Vitafloors oöverträffade golv är både säkra och lätta att använda. 

 

Vertikala helkroppsvibrationer genererar en muskelrespons som i sin tur ökar blodgenomströmningen i vävnaden, detta hjälper till att förebygga en skada och kan markant hjälpa till i läkningen vid en redan befintlig skada.

 

Eftersom vibrationerna är mycket små och rör sig upp och ner så påverkar det hela hästen, inte bara benen. Detta är anledningen varför Vitafloor har fått så bra resultat på ömmande och stela ryggar!

 

 

 

 

 

 

 

Det tar bara 10 minuter för Vitafloor att öka bodcirkulationen i hela Din häst. 

 

 

Bevisad Effekt & Mätbara Resultat

 

Dessa vibrationsgolv är de enda som har forskning och vetenskap bakom sig och är rekommenderat av veterinärer.

 

Studier visar positiva effekter på

Ryggmuskulatur

Senskador
Hovtillväxt 

Osteoporos (Benskörhet)

Kolik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peninsula Equine Medical Centers studie bekräftar att Vitafloors helkroppsvibrationer förbättrar hästens överlinje. Studien publicerades i Equine Veterinary Education (Oktober 2016)

 

 

Inbyggt eller portabelt

 

Mest kända är Vitalfoor för sina pålitliga, måttgjorda och platsbyggda vibrationsgolv som går att få helt enligt Dina specifikationer. Dessa går också att bygga med en unik tiltfunktion vilket kan öka effekten av vibrationerna med upp till 30%. Ett säkert och arbetseffektivt sätt att ge Din häst sin dagliga vibrationsträning. 

 

Vitafloor erbjuder även portabla vibrationsgolv i oerhört hög kvalitet, komplett med eller utan sidoräcken och med Vitafloors unika Safety Click System för högsta säkerhet. Dessa golv är mycket fördelaktiga för Dig som inte äger byggnaden du driver din verksamhet i eller har mindre yta att avvara. 

Alla golv går att förmånligt leasa från Svea Ekonomi till mycket låg månadskostnad (från 1178:- ex moms)  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer på www.vitafloor.com 

 

    Vitafloor Vibrationsgolv